EŞ TAKİBİ - BOŞANMA DAVALARI

Ocak 22, 2019
Eş takibi; eşinden şüphe duyan vatandaşların, eşinin kendisine karşı kabahat veya hukuki bir yaptırımı olup olmadığına ilişkin başlattığı çalışmadır. Müşterilerin, özel dedektiflik bürolarına verdiği bilgilerle, hedef kişinin nasıl birisi olduğu analiz edilmekte ve yapılan analizlerle yol planı hazırlanmaktadır. Fiziki takip yapılması için gerekli olan bilgiler şunlardır: ikamet bilgisi, iş adresi bilgisi, kullandığı cep telefonu numaraları, sahip olduğu araç model ve plakaları bilgileri ile yön planı hazırlanmaktadır. Eş takibi için ilk önce plan ve program hazırlanması gereklidir. Çalışmanın nasıl devam ettirileceği, ince bir işçilik ve doğru analizler ile hesaplandıktan sonra, kişinin hakkında kapsamlı araştırma ve takip çalışması başlatılmaktadır. Hedef kişinin bu süre zarfında ki tüm davranışları, anbean kayıt altında tutulmaktadır.

Kişi seyahat ederken nasıl takip edilir?

Boşanma davaları aleyhinde delil toplamak için başlatılan çalışmalarda, takip edilen hedef kişi, seyahat ettiği her türlü şehir ve ilçede gözlemlenmektedir. Hedef kişinin aktif kullanmış olduğu araca GPRS yerleştirilmekte ve kişinin aracı ile hangi konum ve güzergahta seyahat ettiği takip edilmektedir. Bu süre zarfında, kişi hakkında şüphe duyulan bir bilgiye rastlanılır ise, saha ekipleri olaya müdahale etmektedir. Boşanma davaları için kullanılabilecek bilgiler; kişinin aldattığını ispatlar nitelikte olan resim, video ve ses kayıtları olmaktadır. Bu kayıtların halka açık alanlarda alınması gerekmektedir. Kamuya açık alanlarda yapılan takip çalışmaları, büyük bir ustalık ve tecrübe gerektirir. Bu işlemleri yapabilmek kolay değil ve herkesin işi değildir.

Takip çalışmalarında gizlilik garantisi nedir?

Eş takibi ve diğer tüm özel dedektiflik takipleri için, müşterilere verilen gizlilik garantisi bulunmaktadır. Bu süreç için, müşterilerin açık kimlik bilgileri kimse ile paylaşılmamaktadır. Üçüncü şahısların konuyla ilgili herhangi bir bilgi öğrenmemesi ve konuya vakıf olmaması için, özel dedektiflik yetkilileri tarafından gizlilik sözleşmesi hazırlanmaktadır. Gizlilik sözleşmesinin kapsamında çıkan bilgilerin; sadece müşteri ile paylaşılacağını ibraz etmektedir. Boşanma davaları hakkında çalışma yapılıyor ise, çıkan bilgiler, müşterilerin avukatlarına verilmekte ve bilgilerin mahkemelerde kullanılması sağlanmaktadır. Özel dedektiflik büroları, bilgileri müşterilerine teslim ettikten sonra, elinde herhangi bir kopyasını tutmamaktadır. Verilen bilgilerin imha edilmekte ve kesinlikle herhangi bir bilgi bekletilmemektedir. Tüm bunların güvencesi, hazırlanan sözleşmenin içeriğinde belirtilmektedir.

Paylaşım Butonları :

Sonraki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
0 Yorumlar