BÖCEK ARAMA - BÖCEK TARAMA

Ocak 02, 2019

Arena Özel Dedektiflik Bürosu (Arena Dedektiflik), böcek tarama hakkında geliştirdiği yöntem ve kullandığı modüller sayesinde, 2017 yılında, Türkiye Dedektifler Derneği tarafından verilen başarı ödülünü kazanmıştır. Arena Özel Dedektiflik Bürosu sadece Türkiye’de değil, Avrupa menşeli birçok kurum ve kuruluş tarafından da başarı ödülüne layık görülmüştür. Dedektiflik çalışmaları sadece Türkiye’de değil, uluslararası boyutta işbirliği gerçekleştirilerek faaliyete geçirilmekte ve yapılmaktadır. Uluslararası alanda, en iyi böcek arama yapan firmalar arasında seçilen, toplamda 2 tane firma bulunmaktadır. Özel dedektiflik büroları, geçtiğimiz 20 yıl içinde, tüm dünya genelinde tespit çalışmaları yapmaya başlamıştır. Avrupa, Asya ve Amerika’da yaşayan birçok Türk vatandaşı, tespit hakkında taleplerini, Türk firmalarına yapmaktadırlar. Türk firmaları bu konuda, yurtdışı menşeli ülkelere göre daha güvenilir ve başarılı bulunmaktadır. T.C. tarafından üretilen böcek tespiti modülleri, tüm dünya genelinde kullanılmaktadır ve birçok ülkenin gözdesi haline gelmiştir.

Böcek arama, takip sistemleriyle alakalı yaşanılan sıkıntıların giderilmesi ve konuya ilişkin doğru çözüm yollarının elde edilmesi için, uzmanlar vasıtasıyla uygulanan hizmetlerdir. Hizmet kapsamında sözleşme hazırlanmaktadır. Sözleşmede, olayın gizliliğine ve başarı oranına değinilmektedir. Sözleşmeler, müşterilerin haklarının korunması ve müşterilerin haklarını tanıması için hazırlanmaktadır. Profesyonel işlemlere imza atan firmalar, sözleşme hazırlamakta ve gerçekleştirilen başarılı çalışmaları tescil etmektedirler. Özel dedektiflik büroları bu konuda, normal firmalara göre çok daha etkili ve başarılı sonuçları ortaya çıkarmaktadır.

Böcek Tespiti Çalışmalarında Neler Gereklidir?

Böcek tarama veya böcek tespiti için gerekli olanlar: gizli kamera tespit modülü, dinleme cihazı tespit modülü ve araç takip cihazı tespit modülü olmaktadır. Çalışmalarda toplamda 3 farklı cihaz kullanılmaktadır. Modüllerin kullanımları ve etki ettikleri alan birbirlerinden farklıdır. Araç takip sistemleri için genellikle, manuel arama çalışmaları yapılmaktadır. Mekan içinde gizli kamera ve dinleme cihazı taraması yapılacağı zaman, mekanda bulunan tüm elektriğin kesilmesi, wifi bağlantısının etkisiz hale getirilmesi ve gsm kaynaklı çalışan cihazların olmaması gereklidir. Tüm bu gereksinimler sağlandıktan sonra, usulsüz kullanılan takip cihazlarının tespiti yapılmaktadır. Böcek tarama için yönlendirilen ekipler, çalışmalarda neler gerekli olduğunu müşterilere anlatacak ve müşterilerden bunların sağlanması beklenecektir. Bu gereksinimler, danışmanlar tarafından öncelikle telefon görüşmelerinde anlatılmakta ve saha personelleri tarafından uygulanmaktadır. Saha personellerinin tespit çalışmalarına başlamadan önce gerek duyduğu tüm ihtiyaçlar, müşteriler tarafından karşılandıktan sonra, başarılı bir şekilde böcek tespiti işlemleri başlatılmaktadır. Çalışmaların başarılı olması için, gerek duyulan ihtiyaçların karşılanması zorunludur.

Böcek arama hakkında yanlış bilinen birçok işlem vardır. Öncelikle çalışmalardan %100 sonuç elde edileceği ve tam anlamıyla başarıya ulaşıldığı, gelir elde etmek isteyen kişilerin, müşterilerini inandırmak için kurduğu yalanlar arasında yer almaktadır. Kesinlikle, bu olaylar hakkında %100 çözüm garantisi bulunmamaktadır. Olayların tekrar etmeyeceği ve bir daha cihazlarla alakalı sıkıntı yaşanmayacağı konusunda da, hiçbir şekilde %100 çözüm garantisi bulunmamaktadır.

Paylaşım Butonları :

Sonraki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
0 Yorumlar